COLIBRI- НЕХИРУРГИЧНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА

     COLIBRI-НЕХИРУРГИЧНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА

   Това е процедура за стягане, повдигане, премахване на излишната кожа и изглаждане на бръчките. Апликаторът COLIBRI използва най-силната    енергия, подобно на хирургичен нож за нехирургично повдигане на   клепачите, премахване на бръчки около устните, както и при ксантилазми. С  голяма прецизност се обработват труднодостъпни анатомични зони, като по този начин се  дава решение на проблема с отпуснатата и излишна кожа, която по принцип се нуждае от хирургична интервенция с удължен възстановителен период. COLIBRI използва енергия базирана на уникална медицинска технология, при която се произвеждат микроплазмени искри. Енергията се доставя чрез накрайник със специална форма, който създава контролирани микроперфорации.  Тази микроаблация води до свиване на кожата в зони,  подложени на многократни движения
 /ние мигаме по 20хил. пъти дневно, по 1200 пъти на час, ето защо тази зона старее най-рано/. COLIBRI предлага високоефективна алтернатива на повечето инвазивни методи използвани в нашето съвремие.
  COLIBRI е високоефективно допълнение към процедурите за лице с ACCENT PRIME. Пациентите, които се възползват от тази процедура могат да се пахвалят с много по-гладка и подмладена кожа. Ние в "Дермавист" съчетаваме мултимодалните лазерни техники в грижата за лицето на най-високо световно ниво.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе