EXCIMER лечение на псориазис,витилиго и др.

Excimer

Монохроматична UVB терапия за псориазис, витилиго, екзема, алопеция и др.

Eximer 308 е система за интензивна монохроматична UVB терапия, третираща автоимунни заболявания на кожата, като псориазис и витилиго, както и други състояния, като екзема, алопеция и др. Използва се дължина на вълната от 308nm

Eximer 308 позволява лечението да се извършва бързо и ефективно. Предимства:

-          Фокусирано третиране с високи дози енергия с максимално щадене на заобикалящата здрава кожа.

-          Безболезнена терапия без странични ефекти и време за възстановяване.

    

 Третиране

   308nm вълните са идеално пригодени за третиране на заболявания на кожата, чувствителни на UV лъчи. Това са псориазис, витилиго, всички видове екзема и алопеция. Със системата Excimer 308 може да се повлияват и други видове заболявания на кожата, които са свързани с дисфункция на имунната система. UVB лъчите имат влияние върху имунната система. Те нормализират патологично променената клетъчна активност.

 Витилиго

Лечението с ограничен спектър на UVB лъчите се счита за най-ефективния подход при лечението на витилиго. Без странични ефекти Excimer 308 постига възстановяване на пигмента в засегнатите участци. С избирателното облъчване с UVB лъчи на лезиите, заобикалящата здрава тъкан остава незасегната.

Други индикации за лечение с UBV лъчи включват: хипопигментация, алопеция ареата, гъбички, атопична екзема и атопичен дерматит, Erythema anulare centrifugum(EAC).

 Псориазис

С високи дози и фокусиране в засегнатите участъци Excimer 308 е несравнимо решение за лечение на локализирани и упорити псориазисни плаки на лакти, колена, ръце, стъпала, крака и скалп. След 5-10 процедури плаките значително намаляват.

Технологии

Системата Excimer 308 използва 308nm дължина на вълната за ефекивно лечение избирателно върху кожните лезии. 16см2 сноп от енергия може да се прилага директно върху плаките или третираните  участъци могат да бъдат ограничени от околната здрава тъкан чрез предварително направени шаблони. Интензивността на енерията варира между 50 и 6000mj/sm2 и се адаптира индивидуално за всеки пациент. Системата позволява да се прилагат високи терапевтични дози от монохроматични UVB лъчи, като оставя здравата тъкан незасегната.


Резултати при псориазисРезултати при витилиго

Резултати при алопеция

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе