Ultherapy безоперативен лифтинг на кожатаUltherapy е наложена в световен мащаб процедура за лифтиране на кожата на лице, шия, брадичка и вежди . Процедурата  отстранява отпуснатата от времето кожа чрез фокусиран ултразвук без да е необходим престой в къщи  за възстановяване.

Ултера е  нехирургична медицинска процедура приравняваща се с оперативния естетичен резултат, като се създава  нов колаген дълбоко в кожата като ефекта се разгръща в продължение на  3-6 месеца. Терапията с Ulthera се извършва под ултразвуков контрол, което прави сеанса много прецизен и позволява индивидуалициране на нивата за работа спрямо структурата на кожата на пациента. Отнема около час за доставяне на необходимата енергия и без нужда от възстановителен период за тъканите пациента се връща към своето ежедневие. Много рядко може да има лек оток, краткотрайно преходно зачервяване, изтръпване и  чувствителност при докосване.

Ultherapy сама по себе си е изключително ефективна процедура за начален стимул и продължаващ във времето ефект на синтез на нов млад колаген, но в зависимост от стила и начина на живот на пациента се прави бъдещ план като част от  мерките предотвратяващи естествения процес на стареене.

Повечето пациенти се нуждаят само от една процедура за видим сравнителен резултат, но все пак ако очакванията са за значително по-добър ефект може да се  извърши повече от една процедура.Ето защо при много отпусканата  кожа и слаб биологичния отговор на кожата  към ултразвука за  създаване повече нов колаген процедурата може да се повтори след 6 месеца. Няма противопоказания за комбинации с други антиейдж методи в естетичната медицина , както инвазивни като филъри, ботулинов токсин , мезотерапия , така и неинжекционни като лазерните и други енергийни източници.

Като всички апарати в клиника „Дермавист“ и тази има  одобрение от Американската агенция за храни и лекарства и  своята безопасност като медицинска процедура демонстрира в редица клинични изследвания провеждани в продължение на години в редица авторитетни клиники в цял свят. Повече от 100,000 процедури са проведени безопасно в международен план и това е наложен, доказал ефекта си метод за борба с отпускането на тъканите особено в долната част на лицето. Друга зона много  предпочитана от колеги от цял свят е горен клепач и не случайно терапията се нарича лифинг на веждата. Разликата в огледалото непосредствено след процедурата на третираната и нетретирана вежда е фрапиращо. Отпусната кожа на шията и под брадичката са признак, че пациентът може да бъде добър кандидат за Ulthera, а и това е зона подложена на ежедневтото действие на гравитацията и заслучава особено внимание .

 

Ultherapy® e най-новата ни терапия и смятамe, че фактите говорят сами:

е първата и оригиналната патентована система за терапия с фокусиран ултразвук за скулптуриране, лифтиране и изглаждане на отпусналите и увиснали зони на лицето, шията и деколтето.

е единствената неинвазивна и нехирургична ултразвукова технология с най-висок статут  -  одобрена и сертифицирана от FDA clearance (Американската агенция по лекарствата).

съживява собствения колаген и еластин чрез естественият биологичен механизъм.

 е единствената терапия, при която има визуализация на дермалните слоеве в реално време – при осъществяването на самата терапия.

 е с видимо забележителни, естествено постигнати, продължителни резултати. Необходима е една процедура годишно. Действието е разгърнато на 100% само в рамките на 2-3  месеца и дълготрайноста е за 12 до 18 месеца, при някои пациенти дори повече.

над 1 милион терапии в цял свят и за тази година 2019 апарата получи златна награда.

 Цена - 6 лв. ред импулсПолучете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе