ALMA Q


ALMA Q LASER
Alma-Q представя уникално решение за лазерно лечение с най-мощния  в света апарат от класа на медицинските лазери. Апаратурата е изключителна и  иновативна. В една платформа са съчетани технология  с „двоен импулс“, контрол на дълбочината на работа в кожата и фракционирано доставяне на енергия – това я прави несравнима по сила и с многостранно действие за третиране на широк кръг от естетични кожни проблеми.

                                            

Alma-Q е за ценители на лазерните технологии  защото:

  •    Работи с Технологията „Двоен импулс“ – доставя енергия с максимална сила по време на цялата терапия, а в същото време процедурата е абсолютно безболезнена.
  • ·       Използва фракционирано доставяне на енергия за лечение на множество индикации с абсолютна прецизност.
  • ·       Наслагва дължините на вълните – премахване на всички цветове татуировки за максимално кратко време.
  • ·       Контролира дълбочината – точност на лечението и максимален ефект във всички слоеве на кожата.
  • ·       Е безопасна и ефективна – за всички фототипове кожа (I – IV), както и за най- деликатни зони и трудни за лечение части на лицето, като горен и долен клепач.

 

Лечение  на пигментации – гарантирано лечение

Мощният високотехнологичен лазер лекува дълбоките пигментни лезии особено тези,които са резистентни на друго лечение, като мелазмата. С изключителна лекота се справя и с  по-повърхностните пигментации.

Начинът на живот и хормоналните промени могат да повлияят разпределението на пигмента (меланин) в кожата, което води до появата на слънчеви петна, старчески петна, мелазма – състояние на кожата, характеризиращо се с тъмни, накъсани обезцветени участъци от кожата. Лазерните технологии  Alma Q премахват пигментациите, като се насочваи към меланина в тъмните зони, пречиствайки всички слоеве на кожата от пигментация и заглаждат тена й, правят кожата сияйна и гладка.   Процедурите са напълно комфортни  за пациентите -  както за жени така и за мъже, за всички видове кожа, включително и тъмна.

 

Премахване на татуировкивсякакъв цвят


Не само тъмните, а и многоцветните татуировки могат да бъдат премахнати вече безопасно и ефективно със серия от третирания с Alma lasers. Използва се комбинация от вълни с различна дължина за всеки отделен цвят. Високоинтензивен лъч светлина разбива частиците на мастилото в татуировката, разкриващ чиста и освободена от мастило кожа без риск от белези и хипопигментация. Успешното премахване на многоцветни татуировки изисква мощен лазер, който да достави достатъчно енергия, абсорбирана от широкия цветови спектър на татуировките. Най-мощният лазер в света Алма Q с двата си режима на работа третира тъмни цветове (черно, синьо и зелено) както и по-ярките (червено, оранжево и жълто). Третирането механично разбива частиците на мастилото без да причинява термално увреждане, което прави татуировките да избледняват без риск от белези и хипопигментация.
 

 

Ремоделитане и лифтинг  на кожата


Блясък, чистота и гладка текстура – това са характеристики на младата и здрава кожа. С времето белезите на стареене и излагането на слънце оказват пагубно влияние върху кожата, която придобива различни несъвършенства като бръчки, финни линии, слънчеви петна, неравен тен и провисване. Разнообразието от процедури на Alma lasers за ремоделиране и подмладяване на зрялата кожа подчертава естествената красота на пациентите и разкрива нейния потенциал да изглежда по-гладка, по-млада и по-здрава. По най-натурален начин това се случва моментално пред очите на оператора и впечатлява пациента с уникален резултат . Процедурата лифтира мощно тъканите и прави кожата плътна и стегната. Отстранява несъвъренствата и свива порите, като дълготрайността на резлтата е завиден.  Алма Q lift  и Алма Q tite  са от тип „процедура в обедната почивка“, които са безболезнени и без време за възстановяване, без нужда от предварително обезболяване и са безопасни за всеки тип кожа. От уникалната процедура може да се възпозва всеки мъж и жена целогодишно без да има риск при излагане на слънце. Силно впечатляващият резултат се вижда при еднократна процедура, но за максимален резултат, за всеки който иска да изглежда атрактивно се препоръчват три процедури минимум през един месец.

Карбокси пилингът пък е едно фантастично допълнение към тази терапия- стягане и полиране на кожата за съвършен вид. Може да се извърши самостоятелно или в съчетание с лифтинга. Възползвайки се от процедурата за важно за вас събитие или само за да изглеждате перфекти точно след около 20 минути ще имате уникален блясък и изчистени контури.


Съдови лезии


Мрежовидните капиляри и разширени кръвоносни съдове се появяват с течение на годините и видимо загрозяват кожата ни.Те се разширяват поради слабост на клапите на дълбоките съдове, което кара кръвта да се задържа в тях вместо да се движи към сърцето. Много са факторите които допринасят за това. Лечението с  Alma lasers е ефективно, неинвазивно решение, при което се затварят увредените съдове, намалява видимостта им или изчезват напълно.

Използват се различни технологии, за да се повлияят засегнатите съдове. Пациента остава с гладка кожа и с обновено самочувствие. Процедурите са безопасни и ефективни и осигуряват надеждни и дълготрайни резултати.

 

 

С Алма Q се лекуват и повлияват различни кожни патологии като : розацея, гъбички по ноктите, мелазма, хемангиоми, белези от акне и разширени пори, като се изготвят индивидуални протоколи за всеки пациент.

 

 

Мощният Q Switched Laser е най-ефективния метод за премахване на естествени и изкуствени пигментации, като минимализира риска от засягане на околните тъкани. ALMA Q fractional още повече разширява потенциала на Q-switched laser, като дава възможност за допълнително третиране на надостатъците на стареещата кожа. ALMA Q излъчва фотоакустични шокови вълни към избраната зона. Този метод създава контролирани микротравми чрез механичен Q Switched ефект – уникален механизъм на действие, който постига оптимални резултати при разнообразни индикации без да причинява термални промени или коагулация на околните тъкани.

 

 

Режими на работа


Single and Double Pulse Technologies

Alma Q доставя енергия в два режима - Single Pulse и Double Pulse.
Double Pulse технологията доставя лазерната енергия в два последователни импулса, което смекчава силата му, докато работи с максимална сила до 2J на импулс.

 

4 различни дъжини на вълнните


Alma Q работи с 4 различни дължини на вълните, които обхващат пълния спектър от цветове в многоцветните татуировки. Alma Q предлага 4 различни Q-switched Nd:YAG дължини на вълни, всяка от които третира специфичен цвят мастило при премахване на татуировки.

 

Pixel приставката на Alma Q предлага първия фракционен  Q-switched

лазер за подмладяване на кожата, който има уникалната способност за регулация на дълбочината на действие. Това позволява на терапевта да комбинира дълбоко и повърхностно третиране в една процедура, в зависимост от зоната, която се обработва, според типа кожа или индикациите. Различна дълбочина може да се използва и в една и съща  зона за постигане на оптимални резултати.


Quasi-Long Pulsed Nd:YAG Laser (QLP)


Quasi-Long Pulsed Nd:YAG лазер генерира субмилисекундни импулси с висока честота от 5Hz за двоен ефект – подмладяване на кожата и лечение на микросъдови изменения. QLP лазерът постига безвредно и ефективно подкожно загряване, което стимулира растежа на нов колаген за стягане на кожата. Едновременно с това неговия ултракъс импулс го прави идеален за лечение на микроскопични кръвоносни съдове с диаметър по-малък от 50 микрона.

 

Long Pulsed Nd:YAG Laser (LP)


За да бъде развит максимално потенциала на 1064nm-вълна Alma Q предлага също и Long-Pulsed Nd:YAG лазер за третиране на васкуларни лезии, малформации и дълбоки вени. Увеличената продължителност на действие на long-pulsed 1064nm лазер позволява дълбоко проникване и силно загряване, улесняващо лечението на по-дълбоки лезии, които не могат да бъдат  обработени от по-къси дължини на вълната.

 Цени:

Alma Q lift лице и шия - 1200лв.

Alma Q tite лице и шия - 400лв.

Alma Q carboxy peeling лице и шия - 500 лв.Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.


 

 

Горе