8 точков лифтинг MD Codes™

8 точков лифтинг MD Codes
Всички искаме да запазим младостта, свежестта и красотата на лицето колкото може по-дълго,но времето е безмилостно и с напредването на годините започваме да забелязваме промени свързани с остаряването.Какво можем да направим, за да забавим този процес? Стареенето на лицето е свързано най-вече със загубата на обем. Всяка година ние губим около 2 куб.см. обем, за сметка на подкожна мастна тъкан, колаген и костна тъкан. Кожата се отпуска,появяват се бръчки и линии, променя се контурът на цялото лице. За щастие вече има начин да върнем и да запазим младостта. Това се случва благодарение на MD кодовете или 8 точков лифтинг по специална Вайкрос технология, разработена с цел да възвърне обема и да лифтира кожата за един цялостен ресърфейсинг.
Какво представляват MD Codes?
Това са всъщност зони на лицето, където се инжектират малки количества хиалуронова киселина (филър), възстановяващ загубения обем, изпълващ бръчките и подобряващ хидратацията в зоната на инжектиране. По този начин се постига желания подмладяващ ефект и възвръщане на свежия и здрав външен вид. Тази процедура се извършва само с продуктите на JUVÉDERM® ( Voluma, Volbella, Volift), като резултатът е напълно естествен.
Технологията на MD кодовете е разработена от Д-р Маурицио Де Майо, пластичен хирург от Бразилия и е патент на фирма Алерган за работа с продуктите от Вайкрос системата на  JUVÉDERM®. Всяка година за тази цел се провеждат специални обучения на специалисти от цял свят, където големите световни лидери в естетиката споделят опита си и определят новите насоки на развитие в естетичната медицина.


Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе