HydraFacial - почистване на лицеHydrafacial е технология за дерматолози и пластични хирурзи от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи  по специална технология Вортекс и вакуумна система, което позволява лечебни серуми да осъществят терапевтичен ефект върху кожата, както проблемна така и за поддържане здравето и красотата на лицето. Американската технология работи на принципа на завихряне на течност и въздух, като „торнадо“, благодерние на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

 

Tерапията помага за:

 

o   Премахва комедони и черни точки

o   Хидратира

o   Помага при акне и розоцея 

o   Фини линии

o   Пигментни петна

o   Торбички под очите

o   Слънчево изгаряне 

o   Детоксикира

o   Неравномерен тен

o   Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

 

 

5 СТЪПКИ НА HYDRAFACIAL!

Всеки вид Hydrafacial терапия се състои от 5 етапа:


СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ

Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа.


СТЪПКА 2: ПОЛИРАНЕ

Кожата се омекотява и се позволява на активните серуми да навлизат в дълбочина.

 

СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ
Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни, при проблемни кожи
           

СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ

Профилактира процеса на стареене на кожата под влияние на слънцето и по време на физиологичния процес на стареене, което лекува оксидативния  стрес в тъканите, изглажда бръчките, увеличава еластичността на кожата, намаля и отстранява неравномерната пигментация на кожата

 

СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ
Поддържане на постигнатия резултат с богата комбинация на  антиоксиданти и хилауронова киселина, което дава уникален краен резултат от терапията.HYDRAFACIAL В ДЕТАЙЛИ


1 – ва стъпка Ексфолиация за ПОЧИСТВАНЕ

При отделните етапи от терапията, HydraFacial използва различни спираловидни дюзи. Те допринасят за изглаждане, подмладяване и регенериране на кожата, премахване на пигментациите, като в същото време се пропуска овлажняващ серум. Вакуумът повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.


2.-ра стъпка  ДЪЛБОЧИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
Почистването с плодови серуми е вид подготовка за освобождаване на мръсотиите от порите, като ги омекотява и разширява без кожата да бъде наранена. Плодовите серуми на
HydraFacial, GlySal се предлага в три различни варианти за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не й позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

 

Почистването с плодови серуми е вид подготовка за освобождаване на мръсотиите от порите, като ги омекотява и разширява без кожата да бъде наранена.  Плодови серуми на HydraFacial (GlySal), се предлагат в три различни варианти за меко, умерено или интензивно въздействие, като се прилагат в зависимост от проблемите на кожата и желания резултат. Предимството пред останалия химичен пилинг е нежния но изключително ефективен резултат постигнат от зелената дюза HydroPeel, която дава по-голяма прецизност при третирането на кожата. Чрез дюзата серумът се нанася и едновременно с това се изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността , което не й позволява да се задържа дълго върху кожата и така тя остава защитена.


3- та стъпка Екстракция за СПРАВЯНЕ С ЧЕРНИ ТОЧКИ

При този етап се за почистват най-дълбоките замърсявания в порите и се регулира отделянето на себума. Изсмукват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат изчистени с нито една от познатите ни процедури за лице. Чрез серума Beta-HD, който действа противовъзпалително и антибактериално, се прониква в порите на кожата и се разтварят натрупаните замърсявания, една част се разнася и изчиства по лимфата, а друга излиза на повърхността, благодарение на ВОРТЕКС технологията.


КАКВА Е СИЛАТА НА ВОРТЕКС?

Технологията представялва завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин замърсяванията се изсмукват и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина.

4- та стъпка Регенерация за АНТИЕЙДЖ ЕФЕКТ
Благодарение на специален пептиден Дермабилдер коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген и еластин за изглаждане на бръчките, отстраняват се пигментациите, повишава се имунитета на кожата.

 

5 – та стъпка Хидратация за ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

Работи се с различна дюза и  чрез серума Antiox-6 се извършва антиоксидантна и витаминна терапия. Вкарва се хиалуронова киселина, която е една от най-вайните съставки, комплекс от Витамин А и Е, както и екстракт от бял чай, които съживяват епидермиса, стимулират растежа на нови клетки и придават еластичност на кожата. Екстрактът  от камелия също е активна съставка на серума. Той предпазва от появата на петна и лунички. Допълнителен плюс в съставките са рициново масло и екстракт от  див кестен, който укрепва капилярите. Резултатът  е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа! 
Цена на 1 процедура-180 лв.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе