Здраве , красота, младост.

Представете си да получите звездни резултати , точно като след дълга пластична операция и то в рамките на един час, без време за възстановяване. Естетичната медицина е призвание. Тя е динамично развиваща се индустрия. Специалистите в „Дермавист” са винаги информирани за всички най-нови продукти , тенденции и процедури в областта на естетичната медицина.  Чрез използването на апаратни и инжекционни  процедури може да получите много ефективни резултати за запазване на младостта и красотата  да подмладите лицето с години без помощта на операции.  Но за да се постигне този резултат е важно да запомните ,че тези процедури трябва да се извършват само от квалифициран персонал .

Ние сме отворени за вас и предлагаме най-широката гама от високо ефективни естетични услуги. Използвайки най-новите технологии ние може да решим почти всеки един проблем с вашата кожа.

В „Дермавист” непрекъснато работим върху развитието и научните изследвания на най-добрите естетични технологии , които позволяват на нашите пациенти да имат по-бързи ,по-ефективни резултати и с възможно най-бързия път за възстановяване. Ние се гордеем с нашият подход към пациента. Внимателно разглеждаме проблема на пациента, поставяме разумна и точна диагноза и предлагаме модерна и професионална стратегия в терапията.