FORMA


КАКВО Е FORMA?

FORMA таза година спечели световната награда в естетичната медицина за най-иновативен уред и това не е случайно. Апаратурата използва иновативна технология с вградени датчици, за да се осигури оптимално стягане в дълбоките слоеве на кожата. С тази технлогия постигате по-млада, без пигментации, лифтирана ,стегната и гладка кожа на лицето и тялото. мощно се  стимулира образуването на нов колаген и подобрява еластичността на кожата за дълготрайно време. Forma е подходяща за всички типове кожа, за пациенти, които търсят неинвазивен и естествен подход за подобряване на текстурата на кожата и дългосрочен лифтинг .

Как работи FORMA?

Forma предлагат две конфигурации за неинвазивно подкожно затопляне и ремоделиране с колаген. Разработена на базата на клиничният успех на A.C.E. технлогоия - (Прецизност, Контрол, Резултат). Тя използва енергия, за да се насочи към дълбоките слоеве на кожата, като не пропуска нито една част от дерма пластовете. Технологията притежава изключителен капацитет за продължително излагане на терапевтични температури.Това гарантира максимални и постоянни резултати.

ПРЕДИМСТВА

·         Възможност за комулативно натрупване на оптимялна и хомогенна енергия по време на процедурата

·         Продължителна колагенова стимулация без термична травма

·         Индивидуален подход при лечение на лице и тяло

 

КОИ ОБЛАСТИ МОГАТ ДА СЕ ТРЕТИРАТ?

Forma може да се използва както на лицето, така и на тялото. Често обработени площи, които са по лицето включват: челото, пачи крак, горни и долни клепачи, назолабиални гънки, бузи и шия. При тялото, можете да третирате корем, бедра (вътрешна и външна част), колена, гръб и други области, които могат да се нуждаят от свиване и изглаждане на текстурата на кожата вследствие на набръчкване. Използва се безопасно за всички типове кожа и тонове.

 

KAKВО Е ЧУВСТВОТО?

Forma е безболезнена процедура, без възстановителен период. По време на лечението при повечето пациенти ще се усеща затопляне на третираното място. Леко зачервяване в третираната област отшумява в рамките на няколко минути.

 

КОЛКО СЕСИИ СА НЕОБХОДИМИ?

Препоръчителни са 3-6  сесии да се провеждат в продължение на шест до осем месеза. С течение на времето пациентите обикновено забелязват изглаждане на гънките на кожата им, водещи до по-плавен контур на тялото и лицето.

 

Може ли Форма да се използва в комбинация с други лечения?

Да, Forma може да се използва в комбинация с повечето лазерни процедури за лице и тяло. Моля, обърнете се к-ъм Вашия дерматолог, за да се консултирате.

 Цени:

 Лице - 800лв.

 Лице и шия - 1000лв.

 3бр. лице - 2100лв.

3бр. лице и шия - 2500лв.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.


Преди-след

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе