VOLITE JUVÉDERM®

     

КАЧЕСТВОТО НА КОЖАТА ПРЕМИНАВА ГРАНИЦИТЕ НА  ЕСТЕТИКАТА:

Тя отразява  доброто ни физическо състояние  и говори за нашата сила, здраве и щастие. Но тя също така   влияе върху това как се чувстваме.

КОИ СА БЕЛЕЗИТЕ ЗА ЗДРАВА КОЖА?  Кожа, която е хидратирана, гладка и без фини линии

 ЕЛАСТИЧНОСТ: Кожа, която е стегната и мека

 ТЕН НА КОЖАТА : Кожа без пигментация и зачервявания

56% от жените казват, че външният вид на тяхната кожа допринася за тяхната  красота.

Инжекционните процедури  с хиалуронова киселина са терапия № 1 за подобравяне  качеството на кожата.

Juvederm Volite- най- новият продукт от семейството на Juvederm с Vycross  technоlogy.

Juvederm Volite не е мезотерапия. Juvederm Volite  e не просто филър.Той е разработен за попълване на фините линии , но и за подобряване структурата , хидратацията и еластичността на кожата.Благодарение на  Vycross technоlogy има и  лек лифтинг ефект.

Предимството пред останалите познати на пазара продукти за ревитализация на кожата е че само с една процедура се постигат резултати, които продължават до 6 месеца (по протокол за постигане на оптимални резултати с другите продукти се  изискват 3 процедури през интервал от един месец). Juvederm Volite показва по-голяма  резистентност към свободните радикали, което определя и по- голямата продължителност на ефекта.

Концентрацията на хиалуроновата киселина е 12 мг/мл.Ниската концентрация е предимство, защото  благодарение на иновативната с Vycross  technоlogy се постигат тези впечатляващи трайни резултати, но в същото време се избягват страничните ефекти на високата концентрация ХК.

Juvederm Volite e разработен на базата на иновативната Vycross  технология- патентован баланс между леки и тежки вериги ,за по-ефективно свързване на молекулите хиалуронова киселина. Резултатът е създаване на продукти, отличаващи се с оптимална продължителност на ефекта , минимални отоци, натурални резултати и високо удовлетворение на пациентите.

96% от пациентите са удовлетворени от резултатите с Juvederm Voilte , което потвърждава ефективността и безопасността на продукта.

Не случайно продуктите с Vycross  technоlogy са предпочитани от милиони пациенти по цял свят!

Цена за 1 ампула-800лв.

 

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе