Plasmage

Plasmage е новата концепция за постигане на съвършенство! Неоперативна блефаропластика – Блефароплазма – бъдещето тук и сега!Апаратът е базиран на плазма-технология. Първата патентована фракционирана плазма, производство на италианската компания BRERA – пионер в създаването на апаратура за естетична медицина с над 30 годишен опит в областта на дерматологията, физиотерапията и естетичната медицина. Плазмата е четвъртото състояние на материята след твърдо, течно и газообразно.
Плазмата е йонизиран газ, съставен от йони и електрони, който е общо електронеутрален. Генерирания плазмен заряд въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. Получава се сублимация (директно преминаване на веществото от твърдо в газообразно състояние) на повърхностния слой на кожата. Има значително биоревитализиращо действие върху обработваната зона и околните тъкани.
Plasmage работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните, както и работа с различни програми и протоколи.
- Блефаропластика
- Фини бръчки около очите
- Състаряване около устата
- Белези от акне
- Брадавици
- Лентиго
- Белези, келоиди
- Стрии
- Бръчки
- Фиброми
- Ксантелазми
- Невуси
- Телеангиектазии
- Ангиома
- Дисхромия

Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача –неоперативна блефаропластика или още наричана „Блефароплазма“! Процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени. Предимствата са, че методът е сигурен, точен, неинвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без нужда от анестезия, без кървене и без синини. Изглаждат се бръчките тип „пачи крак“ и „баркод“. Предварително (30-40 мин. Преди процедурата) се слага обезболяващ крем, самата сесия трае около 15 мин. Кортизонов крем се прилага в следвaщите 3 дни, заедно със слънцезащита и слънчеви очила. Не са необходими други медикаменти. Крустите (коричките) падат за около 7-15 дни. Финалният резултат е видим 6-8 седмици след процедурата. Зоната е изцяло освежена и лифтирана. Трайността на процедурата е средно 3г. Препоръчва се поддържаща процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите.
Незабавен видим резултат след само една процедура, съчетан с комфорт за клиента!

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе