Премахване на двойна брадичка

 Вече разполагаме с нов метод за неоперативно премахване на локалните мастни натрупвания в областта на брадичката. Нарича се Интралипотерапия. Веднъж инжектиран в мастната тъкан, продуктът причинява разрушаването на мастните клетки, освобождаване на вода и триглицириди. Процедурата е безболезнена, високоефективна, постигат се бързи резултати с малък брой процедури. Унищожените мастните клетки не се възстановяват. Интралипотерапията отнема не повече от 30 минути.  Непосредствено след това в третираните зони може да се наблюдават временни зачервяване, загряване и отток, които спонтанно отшумяват от 24 до 48 часа.

Може да се върнете към нормалния си ритъм на живот веднага след процедурата, без никакъв възстановителен период. Броят на процедурите и интервалът между тях се определят индивидуално, като дерматолозите в „Дермавист“ – д-р Ива Стоилова и д-р Албена Паскалева след подробен анализ ще определят хода на терапията.

 

Да кажем сбогом на ДВОЙНАТА БРАДИЧКА!!!

 

Без анестезия и дълъг възстановителен период. Без тежки следоперативни усложнения и плащане за неефективни и съмнителни продукти. Вашето отражение в огледалото ще предизвиква добро самочувствие и отлично настроение.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе