Super Skin Rejuvenation (фотоподмладяване)

Super Skin Rejuvenation - SSR (Фотоподмладяване)

Малко са хората, които могат да се похвалят с перфектна кожа. Повечето от тях имат различни несъвършенства, причинени от някои фактори, като излагане на слънце, неправилна грижа за кожата и генетични фактори. В следствие на това се появяват пигментни петна, разширени пори, зачервяване, капиляри и бръчки. SSR успешно терапевтира тези проблеми, като не причинява никакъв дискомфорт на пациента и не изисква време за възстановяване. Тя е бърза и ефективна терапия за цялостно повлияване на кожата. В сравнение с други апаратури и методи за подмладяване, тя е сравнително по-лека и щадяща кожата процедура, тя е много прецизна и не води до странични ефекти. Представлява дозирано обливане със светлинна енергия на определен участък на кожата, която прониква в нея и стимулира образуването на нов колаген. Именно той й придава стегнат, здрав и младежки вид. Той спомага за изглаждането на фините бръчки, изравняване на тена на лицето, заличаване на пигментациите, капилярите и зачервяването. Кожата на лицето придобива свежест и блясък. Процедурата отнема 20-30мин., като не е необходима предварителна подготовка, нито време за възстановяване. След процедурата при някои пациенти може да има леко зачервяване, което бързо отминава. Задължително е използването на фотопротектор. Процедурата се препоръчва при:
- Фотоувредена кожа.
- Пигментни петна.
- Зачервяване и разширени капиляри.
- Разширени пори.
- Финни бръчки.
Видими резултати се получават още след първата процедура. За дълготрайни и значителни промени в кожата ние препоръчваме да се направят 4-6 процедури през 2-4 седмици. За постигане на оптимален резултат имаме специални пакетни предложения, които могат да бъдат комбинирани и с други процедури според нуждите на пациента.
SSR е уникална терапия, която ще върне блясъкът на кожата и младежкото Ви излъчване. След завършването на серията от процедури кожата Ви ще бъде с изгладен тен без петна, порите ще са намалени, фините бръчки ще са изгладени, зачервяванията ще са изчезнали, кожата ще изглежда по-здрава, по-гладка и млада.

Цена за една процедура, обхващаща лице и шия-200лв.Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе