Clear Skin Alma Lazer лечение на акне

   Alma ClearSkin е първата технология, която комбинира неаблативен лазер с едновременно  охлаждане по време на процедурата и вакуумна технология за лечение на акне безопасно и ефективно. Това е уникална технология, която гарантира трайното лечение на проблема „пъпки“  от нашите специалисти, както и едновременно с това и заличава белезите от акнето.

   Неаблативният Er.Glass 1540nm лазер е новаторска технология, прониква дълбоко в кожата, унищожава трайно бактерията на акнето и намалява производството на себум, оставяйки кожата незасегната, т.е. лекува основните причини на акнето  без лекарства и без болка. Вакуумен механизъм извлича насъбраният себум от порите, контактното охлаждане предпазва кожата и позволява безопасно и ефективно лечение на  проблемите на  кожата. Терапевтичната схема ще ви бъде определена след консултация с д-р Стоилова и д-р Паскалева , в зависимост от състоянието на вашата кожа.

      Лечението с охлаждащия Er.Glass лазер с вакум обхваща всички форми на акне, включително кисти и гнойни пъпки, като в същото време постига  подмладяващ ефект, намалявайки видимостта на белезите чрез стимулиране обновяването на колагена.  Лечението е подходящо за всички видове кожа, няма странични ефекти и постига заглаждане на тена и дълготрайни забележими резултати.

Цена за 1 процедура-250лв.


Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе