Микронийдълинг


Микронийдълингът е иновативен метод за справяне с естетическите несъвършенства на кожата за всяка възраст, както и за лечение на редица дерматологични заболявания. Работи се със специален уред - Amiea Med, чийто накрайник се състои от микро иглички, които се движат с висока скорост , създавайки микро канали, през които се вкарват лечебни  вещества подбрани от терапевта  според проблемите на кожата.Така те директно се усвояват от клетките в по-дълбоките слоеве. По този начин се стимулира синтезът на колаген и еластин и регенерацията на кожата, което има подчертан  анти-ейдж ефект. Кожата става бляскава, гладка, без пори.             Микронийдълингът спомага за премахването на малките капилярчета, подобрява кръвоснабдяването и обменните процеси, заглажда неравностите при проблемна и акнеична кожа, подобрява текстурата и цветът й, като отстранява нежеланите пигментации. След процедурата има леко зачервяване, което изчезва след няколко часа.  Ефекта е изключителен и видим веднага след процедурата, но пълния резултат се вижда след месец, когато с течение на времето се  увеличи  синтеза на колаген.  Завиден клиничен резултат се постига и за белезите от операции, шарки , акне и др. Маската, с която се завършва процедурата подпомага дълбоката хидратация на кожата и нейното бързо възстановяване, но също така осигурява продължителен резултат на поставените хиалуронови филъри, след лазерни терапии и също така съхранява младостта на кожата и увеличава резистентността и към вредните фактори на околната среда.

  За по-дълготраен резултат се препоръчва да се направят няколко процедури,като за тази цел имаме специално изготвени пакетни цени. За допълнителна информация може да се обърнете към нашите специалисти за консултация.

Цени:

лице,шия и деколте-350лв.

лице и шия-300лв.

лице или деколте-270лв.

шия-250лв.Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе