SweatX Лечение на Прекомерно изпотяване

SweatX

Моят свеж старт

Alma SweatX е нова революционна терапия на хиперхидроза(повишено потене)  и осмидроза (лоша миризма при потене). Обединявайки различни технологии, Alma SweatX засяга механизмите и на двата вида потни жлези – екринни и апокринни, лекуваща ги поотделно или и двете, в зависимост от нуждите на пациента. Лечението е бързо и безболезнено, без използване на токсини, без странични ефекти, постигащо незабавни и дълготрайни резултати. Винаги в предните редици на иновациите, Alma Lasers предлагат най-напредналите медицински естетически решения достъпни в тази индустрия. Комбинирайки селективната сила на диелектричното нагряване с прецизността на UniPolar технология, Alma SweatX предлага най-авангардната опция в лечението на прекомерното изпотяване и телесната миризма.

Хиперхидроза

Хиперхидрозата е състояние характеризиращо се с обилно изпотяване, много над физиологично необходимото за терморегулацията. То е нарушение, свързано с екринните потни жлези. Те са разположени по повърхността на цялото тяло на дълбочина от 2-6 мм. Тяхната гъстота обаче варира, като най-голяма концентрация има под мишниците, дланите, ходилата и лицето.  Те секретират прозрачна, безмирисна течност, съдържаща 99% вода и 1% соден хлорид и потасиум.

Осмидроза

Осмидрозата е състояние,характеризиращо се с остра и неприятна телесна миризма. Миризмата се получава, когато бактериите населяващи повърхността на кожата разлагат течността отделена от апокринните потни жлези. Апокринните жлези са разположени в зоните на тялото с голяма концентрация на космени фоликули. Тези жлези са вградени на границата  дерма – хиподерма на 6-8 мм. дълбочина и секретират гъста, млечна, безмирисна течност богата на протеини, амоняк,  липиди и въглехидрати.

Дълготрайни резултати чрез комбинирани технологии - избирателно и ефективно диелектрично загряване

Alma SweatX лечението е способно избирателна да деактивира потообразуването в екринните и апокринни жлези използвайки диелектрично загряване. С този загряващ механизъм, силна радиочестотна енергия се предава директно на тъканта, предизвиквайки ротация на нейнните водни молекули. Тази ротация от своя страна, предизвиква триене, което генерира мощна и ефективна топлина. Тъй като хиперактивните потни жлези са пропити с вода, в сравнение с околната тъкан, която съдържа много по-малко вода, по-силно триене и загряване ще се получи в третираната зона. По този начин диелектричното загряване постига избирателно загряване, третиращо само потните жлези. Unipolar Pro технологията позволява насочено, ефективно и безопасно загряване на екринните и апокринни жлези, засягаща техните различни анатомични структури и вариращо разположение по кожата. Тя работи с един електрод, който доставя насочена радиочестотна енергия към съответната дълбочина на жлезата.

Бързо Третиране

Всяко третиране с Alma SweatX продължава средно 20 минути с незабавно подобрение, често забелязвано дори след първата процедура и без никакви странични ефекти.

Без Болка

Процедурата с Alma SweatX се извършва с непрекъснато движение на накрайника върху третираната зона, постепенно засилваща загряването. То предпазва от изгаряне, докато в същото време вградена система за охлаждане охлажда повърхността на кожата, предпазвайки от чувство за болка.

Без Токсини

Alma SweatX представлява революционна, иновативна технология за ефективно лечение на хиперхидроза и осмидроза без използването на токсини.

Преди всяка процедура се извършва потен тест, чрез който се установява степента на изпотяването и се отчитат резултатите от всяка следваща процедура. Препоръчва се извършването на 4-8 последователни процедури през период от 1-2 седмици.

Цена за 1 процедура-250лв.


Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

 

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе