Guna колагенова мезотерапия


Колагенът е най-широко разпространеният структурен протеин в кожата (74%) и това определя неговата значимост за нейните поддържащи функции.
Колагеновите влакна изграждат колагеновата решетка - природна, опорна биомрежа, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата.
С напредването на възрастта. възрастта вредните слънчеви влияния, лошата хидратация, замърсяванията и натрупване на свободните радикали, колагеновите фибри и решетката се износват, редуцират и дефрагментират.
Необходима е колагеновата терапия, която ефективно, физиологично и без нежелани реакции да възстановява и поддържа колагеновите фибри и намалява натрупването на свободни радикали.
Колагеновата мезотерапия Guna:
- Поддържа и възстановява колагеновите фибри
- Стимулира образуването на собствен колаген
- Действа, като бариера срещу свободните радикали
- Овлажнява, освежава и тонизира кожата
- Предотвратява появата на бръчки
- Забавя стареенето на кожата
Със специално разработеният от "Гуна" апарат за безиглена мезотерапия, сега процедурата е една от най-приятните и предпочитаните. Чрез магнитно поле тя вкарва молекулата на колагена дълбоко в дермата. Има два накрайника с различна големина, според обработваната зона, което е особено практично за малките зони като околоочната, устните, носа и др. Няма болка, дискомфорт и следи от убождане.
Цена:80лв.Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе