Хиалуронови филъри


                   Как старее кожата?

      Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата. Тя абсорбира вода и по този начин постоянно я хидратира и поддържа младежкия й вид. С напредването на възрастта кожата ни постепенно губи хиалуронова киселина (средно 6 % годишно) и подкожна мастна тъкан – появяват се бръчки и кожата се отпуска, както и се променят костните структури. След 30 годишна възраст средно губим 2мл. обем от лицето си годишно.

    Как се образуват линии и бръчки по кожата Ви?

    С напредването на годините кожата ни постепенно губи хиалуронова киселина и по нея започват да се появяват фини линии. Линиите стават бръчки под действието на гравитацията и поради някои външни фактори като излагане на слънце, диета, движение на лицевите мускули, тютюнопушене, влошено здраве и др. Загубата на мастна тъкан и отпускането на кожата могат да задълбочат проявите на стареене. Най-често срещаните бръчки са около устните, тип „пачи крак“ около очите, глабеларни гънки, назолабиални гънки и „марионетни“ линии.

        

           Как старее лицето ни ?

    Младежкия вид на  лицето има овален контур, високи скули и добре очертана челюст. Извивките  са гладки, без хлътвания. Стaреенето води до загуба на обем в меките тъкани на лицето,а кожата  губи своята еластичност и тонус. Овалът на лицето също се нарушава и се разширява в долната част. Контурите на устните също се променят с  възрастта. Те губят обем, стават по-тънки, а контурите им стават неясни и нарушени от фини вертикални линии, причинени от присвиване на устните. Със загубата на хиалуронова киселина в кожата, лицето ни губи обем и контура в областта на скулите се нарушава. С течение на времето, средната част на лицето ни губи обем и в долната част, започват да се образува двойна брадичка. Брадичката губи своята стегната форма.

     Има различни видове филъри за лечение на всичко, от фини линии до дълбоки гънки и бръчки. Те изглаждат мимическите линии, назолабиалните гънки (от носа до устата) и фините линии около очите, възстановяват липсващия обем на кожата за възвръщане на младежките извивки на лицето. Постига се обем в области, които се нуждаят от малко повече подкрепа или подчертаване. Нежно се оформят скулите, брадичката и линията на долната челюст. Филърите с хиалуроновата киселина са гладки гелове за третиране на индивидуален проблеми на лицето . Хиалуроновите гелове се инжектират под кожата от лекарите от „Дермавист“, като се използва много тънка игла. Гелът коригира загубения обем, бръчките и финитe линии. Хиалуроновата киселина в гела поддържа хидратацията. В зависимост от вида на лечението и продукта, резултатите могат да имат трайност до 18 месеца.

       Много хидратиращи продукти съдържат хиалуронова киселина, но  лицевите филъри са единственият начин за възстановяване на хиалуроновата киселина дълбоко в кожата. Много от филърите имат и лидокаин – локален анестетик, който прави лечението безболезнено. А най-качествените филъри дават натурален резултат и се разпределят гладко в тъканите.

     Филърите представляват широка гама продукти, които могат да направят подобрения във всяка област на лицето.

     Вашият лекар специалист ще направи обстоен преглед на лицето Ви и ще обсъди с Вас това, което искате да промените. Ще Ви препоръча индивидуалeн план за процедурите и продуктите самостоятелно или в комбинация.

     Хиалуроновият филър подобрява външния вид на лицето Ви, като намалява или изглажда линии, бръчки и гънки за по-свеж и по-сияещ вид на лицето. Възстановява изгубения обем в отделните части на лицето и постига нежен „лифтинг“ ефект. Деликатно оформя устните и контура на лицето.

     Дерматолозите на „Дермавист“ Ви дават възможността да кажете „не“ на остаряването,а решението е навременното поставяне на хиалуронови филъри. Разполагаме с широк асортимент от най-качествените продукти на пазара за индивидуалните нужди от корекции на всеки пациент.

 Цената за 1 ампула е между 350 и 600лв.

 Цена за 1 ампула VOLITE-800лв.

 За пакетни цени-обадете се на нашите телефони!

 

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе