Мезотерапия за коса

Близо една трета от жените страдат от косопад /алопеция/, който се появява в различни периоди от живота: след раждане или менопауза, психични травми, проблеми с щитовидната жлеза, стрес, анемия, нездравословни диети, недостиг на протеини и желязо. Около 40% от жените пък страдат от изтъняване на косата или косопад. При мъжете,особено около 50 год., процентът е по-висок. Загубата на коса може да се отрази на самочуствието, социалната активност и взаимоотношенията, на възприятието за младежки вид и сексапил.

Мезотерапията е иновативен метод, който успешно се прилага при третиране на различни видове косопад и за ускоряване растежа на косата. Тя стимулира производството на колаген, бори свободните радикали и стимулира клетъчната активност, укрепва еластичността на кожата.

Основното предимство на мезотерапията е, че с няколко процедури може да предотврати трансплантирането на коса. Това е инжекционна техника, с която директно в кожата се въвеждат коктейли от витамини, олигоелементи, растежни фактори и др. субстанции. Убожданията са повърхностни и почти безболезнени. Използват се много финни игли през 1-2 см в третираната зона. Обикновено процедурите се правят всяка седмица /5-6 серийно/, а след това поддържащо веднъж месечно. Методът се прилага при мъжки тип опадане на коса и дефлувиум при жени, предизвикан от ендогенни и екзогенни фактори – стрес,бременност, онкозаболявания и др. Обикновено първите видими ефекти, в смисъл на подраст на нови косми са видими след първите 3-4 процедури. Освен че се постига стимулиране на космения фоликул, след мезотерапията косата придобива повече блясък и се стимулира растежа и.

Ефекти:

ревитализация на космените фоликули
укрепва космения корен
спомага за поникване на здрава коса
Стимулира се космения растеж чрез наличието на витамини от група В /обновяване на космения фоликул/
Намаляване на косопада
Подхранване и хидратиране на скалпа

Цена за 1 процедура-100лв.


Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе