CO 2 фракселен лазер

CO2RE е универслна система, която позволява прецизно да таргетиране и ефективно третиране на кожната повърхност, средните и дълбоките слоеве на дермата. С помощта на CO2RE може да се извършва лазерен пилинг , редуциране на бръчки и белези, както и изрязване на различни кожни образувания.
CO2Re е напълно подходящ за третиране на I - III фенотип по скалата на Fitzpatrick. Предимството на CO 2 лазера пред другите системи е , че резултатите се постигат с по-малко процедури с по-малък дискомфорт за пациента и по-малко време за възстановяване .
      Изключително подобрение на :
- Тонуса и текстурата на кожата
- Фотоувредената кожа
- Фини линии и бръчки
- Пост-травматични белези и белези от акне
- Възрастови пигментации

Как да разбера дали процедурите с CO2RE са подходящи за мен ?
 Идеалните кандидати за тази процедура са клиенти над 30 годишна възраст с фотоувредена кожа, възрастови пигментации, фини линии, бръчки, загрубяла кожа, белези от акне, други кожни недостатъци.

Какво представлява процедурата?
По време на процедурата може да се наблюдава лек дискомфорт . Ако преди нея бъде поставен локален анестетик, това чувство ще бъде сведено до минимум. При нужда от по-агресивна процедура, с по-високи стойности на параметрите лекарят може да постави подкожна упойка. След третирането може да има леко чувство за дискомфорт.

Безопасна ли е този лазерен пилинг?
Да. За да се минимизира риска от потенциални негативни реакции е необходимо да се обсъди състоянието на кожата с лекаря провеждащ процедурата.

Колко терапии са необходими?
Обикновено, разликата се вижда още след първата . В дните след самата процедура кожата прогресивно ще става по-нежна и стегната. Фините бръчки , възрастовите пигментации и неравностите ще покажат видимо подобрение.

Колко е продължителността на ефекта?
Дълготрайността на резултатите с CO2Re се доближава до тази на хирургически процедури. Но все пак съществуват множество фактори , които могат да повлияят на продължителността на ефекта: вашето здраве, възраст, как се грижите за кожата след процедурата и тн.

Какво да очаквам след процедурата?
Незабавно след третирането може да усещате кожата си като след изгаряне от слънце, което продължава няколко часа. В областта на третираната зона кожата ще се излющи - този процес може да продължи 7-10 дни.

Трябва ли да спазвам определени правила след процедурата?
Лекарят може да предпише къс курс от антибиотично лечение за да се сведе риска от инфекция. Използването на хидратиращ и възстановяващ крем с UV защита след процедурата е задължително!

Третиране на белези
Третирането на белези с въглероден или така наречен CO2 лазер представлява повърхностна и строго контролирана аблация на кожата с цел създаване на вертикални колони в тъканите, което води до изравняване на белезите/ За оптимален резултат се препоръчва да бъдат направени две или три процедури, в зависимост от тежестта на белезите. Непосредствено след процедурата кожата е оточна, леко зачервяване и има чувството за парене. Тези признаци са преходни и отшумяват бързо.

Отстраняване на кожни придатъци-от 50лв.на лезия.
Лице-800лв.
Лице и шие-1000лв.
Стрии-400лв.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе