Alma Harmony Pro

Alma Harmmony XL laser

Лазерните процедури към днешна дата заемат водещо място в естетичната медицина и лечение на различни кожни заболявания. Водещата фирма сред лазерните системи е Alma Laser . В годините те доказаха професионален подход, винаги в полза на лекарските практики, откриващи нови иновационни терапии, както безопасност и ефективност за пациентите ни.
Има много вътрешни и външни фактори , които влияят на младостта и здравето на кожата. Това са: естественото стареене , наследственост , излагане на слънце , начина на живот- неправилно хранене, пушене и консумация на алкохол , прием на медикаменти и др. Всичко това може да допринесе за неравности по кожата, пигментация , разширяване на капилярите, лицеви бръчки и акне и други кожни заболявания.
Професионално и високотехнологично решение в много от случаите ще намерите чрез терапиите на различните приставки на медицинската платформа на Alma Harmony XL.


Clear Lift - за перфектна кожа!!!


     Clear Lift е естетична процедура спечелила награда за иновативна процедура номер едно в естетиката. Това е реална алтернатива на хирургичния лифтинг. Clear Lift набира популярност като " lunchtime " процедура , която може да отнеме години от лицето Ви , за по-малко от 30 минути. Може да заздрави капилярите и да регулира пигментациите на кожата, минимализира бръчиците и да стегне порите! Терапията е безболезнена , не се изисква време за възстановяване и е напълно безопасна за кожата. Тайната за постигане на този изключителен резултат се състои в излъчването на контролирани снопчета лазерна енергия в дълбочина , което стимулира образуването на нов колаген, стяга и подобрява незабавно вида на кожата. Clear Lift е особено подходяща за области, които до този момент са трудни за третиране- горен и долен клепач, шия и деколте. Clear Lift е ключът към млада и стегната кожа без болка. А сега с най-новия накрайник 4D+ за двойно по-интензивна светлина, проникваща в по-дълбоките слоеве на кожата.


Лечение на акне:
       
Акнето е често срещано състояние, характеризиращо се със запушени мастни жлези ( комедони ) и възпаления ( пъпки, пустули ), а понякога и по-дълбоки кисти или възли. Акнето е най-често срещано в тийнеджърските години, но все по-често засяга и средната възраст. Много често при не лечение , неправилна терапия с локални системни антибиотици или механично травмиране на лицето се появяват белези. Със системата на Alma Laser и помощта на синята светлина се унищожава бактерията предизвикваща акне ( проионакне бактерия ). Лазерното лечение дава три пъти по-бързи резултати от фармацевтичните продукти и е абсолютно безопасно , като успешно може да се използва в комбинация с другите методи на лечение на заболяването.

SHR - Super Hair Removal :
     
Вече има нов революционен метод за трайно обезкосмяване . Лазерната процедура с Alma Laser е абсолютно безболезнена , с бързи резултати и може да се прави по всяко време на годината . По време на процедурата , светлината преминава през кожата и се абсорбира от меланина в косъма. Това усвояване повишава температурата в космения фоликул и термично разрушаване клетките, отговорни за растежа на нови косми. Характеристиките на светлината, специалната дължина на вълната са избрани , за да се унищожат тези клетки, без да навредят на останалата част от кожата. Но тайната на този метод е натрупването на много по-голямо количество енергия върху единица плою, което осигурява гарантирани резултати.

Пигментация - бърза и ефективна процедура!
        Почти всеки човек има пигментни лезии, причинени от излагане на слънце или стареене на кожата. Това са места по тялото, където има по-висока концентрация на меланин.  В повечето случай пигментните петна са доброкачествен козметичен проблем и има вариант за лечение с Dye VL накрайника на Alma Laser .Лечението става с помощта на изпращане на измпулси светлина. Температурата в силно концентрирания меланин се повишава рязко и това е достатъчно, за да разбие клетките съдържащи меланин и да спре тяхното делене. Дължината на вълната на Alma Laser е продължителността на импулса позволява да се третират пигментни лезии при всякакъв тип кожа.

Разширени кръвоносни съдове
      Неинвазивното лазерно лечение е сред най-търсените методи за третиране на проблемни кръвоносни съдове и е най-голямото предизвикателство за естетичните процедури.
Може да се лекуват разширени капиляри, розацея, вени на краката и венозни малформации. Използването на селективна фототермолиза, тези съдове могат да се нагреят и да изчезнат, без да се навреди на околната здрава тъкан. В зависимост от различната дълбочина и диаметър на тези съдове, се изисква широк обхват на вълните. За оказване на въздействие медицинската платформа на Alma Laser позволява комбинирането на различен вид терапии. Абсолютно безопасно и ефективно лечение- без инжекции.

iPixel ER
      Това е най-бързият и най-мощния лазер Erbium модул на Alma Laser . Ускорява процесите на подмладяване , стягане на кожата, лазерен пилинг и заличаване на фините линии, белези и бръчки. За разлика от останалите Erbium лазери, които използват само щамповане , iPixel Er ръкохватката се състои от две малки колела, които се търкалят през кожата, освобождавайки по един лазерен импулс при движение. Този лазер  значително скъсява времето на лечение и това позволява да се третира целева зона с висока скорост и много добра ефективност. В сравнение с неподвижните Erbium лазери, този е 10 пъти по-мощен , което означава засилена лазерна шлифовка, и по-добри резултати. При тази процедура се засилва производството на колаген, което напълно регенерира кожата.

Clear Choice - сигурно решение за гъбичките по ноктите!
         Чакането свърши ! Две отделни лазерни технологии в една система и безброй щастливи пациенти. Гъбичките по ноктите са много труден противник и няма да си отидат по собствена вола и трябва да бъдат принудени. Специалистите отдавна търсят безкомпромисен начин за борба с онихомикоза , без да рискуват да навредят на околната тъкан или здравето на пациента. Двустепенната технология унищожава както наличните гъби. така и техните спори.

Премахване на татуировки


  ClearSkin


    Alma ClearSkin е първата технология, която комбинира неаблативен лазер с едновременно  охлаждане по време на процедурата и вакуумна технология за лечение на акне безопасно и ефективно. Това е уникална технология, която гарантира трайното лечение на проблема „пъпки“  от нашите специалисти, както и едновремено с това и заличава белезите от акнето.

Неаблативният Er.Glass 1540nm лазер е новаторска технология, прониква дълбоко в кожата, унищожава трайно бактерията на акнето и намалява производството на себум, оставяйки кожата незасегната, т.е. лекува основните причини на акнето  без лекарства и без болка. Вакуумен механизъм извлича насъбраният себум от порите, контактното охлаждане предпазва кожата и позволява безопасно и ефективно лечение на  проблемите на  кожата. Терапевтичната схема ще ви бъде определена след консултация с д-р Стоилова и Д-р Паскалева , в зависимост от състоянието на вашата кожа.

                  Лечението с охлаждащия Er.Glass лазер с вакум обхваща всички форми на акне, включително кисти и гнойни пъпки, като в същото време постига  подмладяващ ефект, намалявайки видимостта на белезите чрез стимулиране обновяването на колагена.  Лечението е подходящо за всички видове кожа, няма странични ефекти и постига заглаждане на тена и дълготрайни забележими резултати.

Получете повече информация за нашите услуги и текущи промоции и намаления! Обадете се на телефон 0879 49 64 01.
Пловдив, бул. “Марица” №25

Телефон: 032 94 06 06 и 0879 49 64 01
Д-р Стоилова: 0888 77 58 23
Д-р Паскалева: 0888 64 68 52
E-mail: iva.stoilova@abv.bg

Горе